cu 10% reducere!

 Te pregătești pentru un examen de gramatică? Acum ai cel mai bun start în pregătirea pentru examen cu GRAMATICA LIMBII ROMÂNE PENTRU EXAMENE.

Elevi din toată ţara folosesc cărţile domnului profesor Alexandru Petricică pentru pregătirea examenelor. Poţi afla despre experienţa lor de examen de aici.
 
GRAMATICA LIMBII ROMÂNE PENTRU EXAMENE te ajută la orice examen de gramatică a limbii române, inclusiv la examenele de admitere la următoarele facultați:

În conformitate cu tematica EXAMENELOR DE ADMITERE:

  • În volumul I, NOŢIUNI TEORETICE. EXERCIŢII APLICATIVE, ai toată teoria structurată într-un mod uşor de reţinut, plus subiectele date la sesiunea de admitere din 2014, 2015, 2016 si 2017, rezolvate şi explicate cu sublinieri clare.

 

  • În volumul II, 3412 GRILE TEMATICE COMENTATE ŞI EXPLICATE, poţi exersa grile similare cu cele de la examen. Pe deasupra, găseşti şi subiectele date la admiterea din 2011, 2012 si 2013, cu răspunsuri şi explicaţii.

Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti

Fie că-ţi alegi specializarea “Ordine şi siguranţă publică” (poliţie, poliţie de frontieră, jandarmi şi penitenciare) sau specializarea “Drept” (poliţie şi poliţie de frontieră), reuşita la proba scrisă a examenului de admitere vine odată cu folosirea aceloraşi cărţi : volumele GRAMATICA LIMBII ROMÂNE PENTRU EXAMENE.

Examenul la limba română durează 4 ore şi constă într-un test grilă cu 30 de întrebări. 

GRAMATICA LIMBII ROMÂNE PENTRU EXAMENE acoperă toată programa de examen – lexic, fonetică, morfosintaxa, sintaxă – disponibilă aici.

 

Facultatea de Drept

Dacă vrei studii serioase în drept, cu siguranţă vei alege una din facultăţile la care se susţine examen de admitere:

GRAMATICA LIMBII ROMÂNE PENTRU EXAMENE cuprinde toată materia cerută în tematicile de admitere ale oricărei universităţi cu examen de admitere la gramatica limbii române: Bucureşti, Iaşi, Craiova Constanţa, Cluj, Timişoara, Târgu Mureş, Galaţi, Sibiu, etc.

Vei şti teoria necesară şi vei fi obişnuit cu tipul de grile date. Comentariile subiectelor din 2012 şi 2013 de la admitere îţi vor arăta ce trebuie să reţii pentru viitorul examen de gramatică!

 

Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna

Pentru a te bucura de statutul de admis la SNPAP  nu e de ajuns să treci cu brio de probele sportive. În etapa a II-a a examenului te aşteaptă probele de verificare a cunoştinţelor la limba română şi la istorie.

Oricât de solicitant ar părea examenul, cel puţin la limba română poţi fi sigur de reuşită cu GRAMATICA LIMBII ROMÂNE PENTRU EXAMENE.

Găseşti în cele două volume tot ce ai nevoie pentru o pregătire completă şi uşor de obţinut, în conformitate cu programa de admitere la SNPAP.

 

Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina si Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca

Concursul de admitere la Şcoala de Poliţie cuprinde probele sportive eliminatorii şi examenele sub formă de test grilă la limba română şi la o limbă străină.

Consultă tematica de examen a Şcolii de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina şi pe cea a Şcolii de Poliţie “Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Tot ce ţi se cere în programă găseşti în cele două volume GRAMATICA LIMBII ROMÂNE PENTRU EXAMENE.  Ai toate noţiunile teoretice plus modele de subiecte şi teste grilă.


Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani

Examenul de admitere constă în probele fizice eliminatorii şi în probele scrise la limba română şi la o limbă străină (engleză sau franceză).

GRAMATICA LIMBII ROMÂNE PENTRU EXAMENE cuprinde toată teoria cerută în tematica de examen a Şcolii de Subofiţeri Jandarmi. Toate cerinţele acestui examen la limba română vor fi 100% acoperite prin studiu şi exerciţiu.

Pe lângă nenumăratele grile organizate pe fiecare tematică în parte, ai ocazia să cunoşti şi subiectele din 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 si 2016 rezolvate cu sublinieri suplimentare unice.

 

Cărţile respectă:

 

Doresti sa te pregatesti pentru proba de limba engleza din cadrul examenului de admitere?
Inscrie-te la un curs de pregatire in Bucuresti (click aici)! Cursul se adreseaza celor care doresc sa invete si sa exerseze gramatica limbii engleze in vederea sustinerii unui examen de specialitate, inclusiv admiterea la facultate – Academia de Politie, Scolile de Agenti de Politie, Facultatea de Drept.